برگزاری دوره آموزشی آشنایی با تقلبات مواد غذایی
دوره آموزشی آشنایی با تقلبات مواد غذایی و نحوه تشخیص آن ها در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار ایفدونا از روابط عمومی معاونت غذا و دارو فسا،مهندس زهرا مجدی مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا با اعلام این مطلب افزود: باهدف ارتقاء توان علمی کارشناسان مرتبط با صنایع غذایی دوره آموزشی "آشنایی با تقلبات مواد غذایی و نحوه تشخیص آن ها" با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو، بهداشت محیط و مسئولین فنی واحدهای تولیدی در محل معاونت غذا و دارو به مدت 16 ساعت برگزار گردید.
وی گفت: در این دوره آموزشی شرکت کنندگان با انواع تقلبات رایج در مواد غذایی نظیر شیر و فرآورده های آن، عسل، زعفران، ادویه جات، چای، قهوه، روغن زیتون و ... آشنا شدند.
مهندس مجدی همچنین افزود: در این دوره آموزشی شرکت کنندگان با حضور در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی با آزمون های عملی نحوه تشخیص این تقلبات آشنا شدند.
N32/94/11/17