شرکت پخش رازی|نمایش جزییات خبر
مراسم گرامیداشت چهلمین سال تاسیس شرکت پخش رازی برگزار شد:

توقف ناپذیری در چهل سالگی

توقف ناپذیری در چهل سالگی
در پاییز 1403 شرکت پخش رازی به چلهمین سال تاسیس خود قدم گذاشت و این اتفاق چهل سالگی را که آغاز توقف ناپذیری در مسیر توسعه است، با حضور مدیران عامل هلدینگ آینده پویا، گروه سرمایه گذاری شفادارو، پیشکسوتان، مدیران عامل سابق، تامین کنندگان و همکاران تجاری خود، جشن گرفت.

مراسم گرامیداشت چهلمین سال تاسیس شرکت پخش رازی در سه بخش تقدیر از مدیران عامل سابق، بازنشستگان و پیشکسوتان، تقدیر از تامین کنندگان و شرکای تجاری و نشست همفکری با مدیران شعب شرکت در 12 آبان 1403 برگزار شد.

مراسم گرامیداشت چهلمین سال تاسیس شرکت پخش رازی برگزار شد:

 توقف ناپذیری در چهل سالگی

 در پاییز 1403  شرکت پخش رازی به چلهمین سال تاسیس خود قدم گذاشت و این اتفاق  چهل سالگی را که آغاز توقف ناپذیری  در مسیر توسعه است، با حضور مدیران عامل هلدینگ آینده پویا، گروه سرمایه گذاری شفادارو، پیشکسوتان، مدیران عامل سابق، تامین کنندگان و همکاران تجاری خود، جشن گرفت.

مراسم گرامیداشت چهلمین سال تاسیس شرکت پخش رازی در سه بخش تقدیر از مدیران عامل سابق، بازنشستگان و پیشکسوتان، تقدیر از  تامین کنندگان و شرکای تجاری و نشست همفکری با مدیران شعب شرکت در 12 آبان 1403  برگزار شد.

 

مطالبه از وزارت بهداشت درباره حمایت از صنعت دارو

مدیرعامل هلدینگ آینده پویا  در مراسم  چهلمین سال تاسیس شرکت پخش رازی گفت: از وزارت بهداشت تقاضا داریم در تخصیص نقدینگی به دانشگاه‌های علوم پزشکی، مکانیسم‌ درستی را ایجاد کرده تا اعتبارات تخصیصی به بخش دارو در جای خود هزینه شود.

دکتر افشار فتح‌الهی اظهار داشت: با توجه به توان تولیدکنندگان ایرانی در زمینه تولید محصولات دارویی با کیفیت و متنوع، لازم است به سمت صادرات و بازارهای منطقه‌ای و بین‌المللی حرکت کنیم.

وی در این مراسم با تقدیر از زحمات مدیران و کارکنان شرکت پخش رازی و شرکت‌های تامین کننده دارو گفت: به رغم مشکلات موجود بر سر راه شرکت‌های دارویی به ویژه کمبود نقدینگی، صنعت دارویی در این چهل سال فعالیت پخش رازی به جایی رسیده است که تولیدکنندگان توان تولید بهترین و با کیفیت‌ترین داروها را در سطح و کیفیت جهانی دارند.

وی افزود: یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد پخش رازی این است که بهترین زیرساخت‌ها را در این صنعت دارد و از نظر نیروی متخصص، انبار و تجهیزات لجستیکی جایگاه ویژه‌ای دارد و امیدواریم مجددا به جایگاه واقعی خود برگردد.

مدیرعامل هلدینگ آینده پویا با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی صنعت دارو در کشورمان پیشرفت چشمگیری داشته است، خاطرنشان کرد: صنعت پخش یک زنجیره است که به دلیل عدم اجرای برخی تعهدات دچار مشکل شده است.

 دکتر فتح‌الهی در ادامه از مسئولان وزارت بهداشت خواست که در اجرای تعهدات دانشگاه‌های علوم پزشکی و پرداخت مطالبات داروسازان هر چه سریع‌تر اقدام کنند و افزود: از وزارت بهداشت تقاضا داریم در تخصیص نقدینگی به دانشگاه‌های علوم پزشکی، مکانیسم‌ درستی را ایجاد کرده تا اعتبارات تخصیصی به بخش دارو در جای خود هزینه شود.

مدیرعامل هلدینگ آینده پویا همچنین از برنامه‌ریزی این هلدینگ و شرکت شفادارو در زمینه ایجاد سازوکارهای ملی برای حل مشکلات شرکت پخش رازی خبر داد و با تقدیر از تامین‌کنندگان پخش رازی که در روزهای سخت همراه این شرکت بوده‌اند از مدیرعامل آن خواست که این شرکت‌ها را در اولویت همکاری قرار دهد.

دکتر فتح‌الهی همچنین از داروسازان خواست که در زمینه تولید مواد اولیه دارو برنامه‌ریزی و نیاز کشور را در این زمینه رفع کنند.

دوباره اوج می گیریم

در این مراسم، دکتر محمدرضا مرادی، مدیرعامل شرکت پخش رازی، با قدردانی از مهمانان حاضر در این مراسم، تاریخچه ای از شکل گیری توزیع دارو در کشور ارائه داد و گفت: افتخار بزرگی است که در جمع شما مراسم چهل سالگی پخش رازی را برگزار می کنیم.

وی با اشاره به تجربیات قبلی خود در شرکت های پخش دارو گفت: با کمک تامین کنندگان در دو شرکت قبلی که دچار بحران شده بودند، توانستیم به وضعیت ایده آل برسیم.

دکتر مرادی با اشاره به آغاز فعالیت خود در صنعت دارو گفت: افتخار بزرگی است که کار خود را از  شرکت پخش رازی شروع کرده ام و الفبای پخش را در این شرکت یاد گرفته ام.

مدیرعامل پخش رازی افزود: در سالهای اخیر، کشور از نظر اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در شرایط خاصی قرار دارد که این شرایط به شدت بر وضعیت صنعت دارو  و به تبع آن به شبکه توزیع کشور تاثیر گذاشته  است.  این درحالی است که به رغم نوسانات سیاسی واقتصادی، تکنولوژی و فناوریهای نو در همه زمینه ها رشد کرده و کاری به بحرانها ندارد. بنابراین هر روز مساله توزیع دارو در کشور به دلیل عدم بهره مندی از تکنولوژی های نوظهور با سختی های فراوانی مواجه است.

مرادی با انتقاد از تعدد شرکت های پخش دارو در کشور گفت:  در حالی که بازار صنعت داروی کشور 200 همت بیشتر نیست، بیش از 60 شرکت توزیع دارو در کشور فعالیت می کنند. که همین امر باعث رقابت ناسالم و کاهش گردش مالی شرکت های پخش می شود. از طرف دیگر قدر مطلق سود در شرکت های پخش، پایین است و همین عوامل باعث می شود شرکت ها به دلیل سهم بازار اندک و ناتوانی در سودسازی چشمگیر توان سرمایه گذاری و نوسازی تجهیزات خود را نداشته باشند.

وی گفت: بازار بزرگ آمریکا در اختیار  سه شرکت پخش قرار دارد. اگر در ایران هم به جای ۶۰ شرکت، حداکثر ده شرکت پخش فعالیت میک ردند، به دلیل حجم بالای نقدینگی و سودآوری این امکان وجود داشت همگام با توسعه فناوری در جهان، شرکتها نیز بتوانند خود را به امکانات  روز مجهز کنند.

وی افزود: در کشور هیچ شرکتی توان این را ندارد که بتواند سیستم  توزیع خود را مکانیزه کند. چرا که از یک طرف با حجم عظیمی از مطالبات  مواجه است و از طرف دیگر به دلیل کوچک بودن بازارشان امکان سرمایه گذاری ندارند.

دکتر مرادی در این مراسم، مدیران عامل سابق، پیشکسوتان بازنشسته شرکت، تامین کنندگان و نیروی انسانی مجرب را سرمایه و پشتوانه اصلی پخش رازی دانست و گفت: با توجه به تجربیات گذشته، در چهلمین سال تاسیس شرکت پخش رازی این قول را می دهیم که همه توان خود را به کاربگیریم تا به سرعت از شرایط موجود گذر کنیم و شرکت را به اوج سالهای گذشته خود برگردانیم.

وی افزودک پخش رازی در سال گذشته از رتبه پنجم به رتبه دوم صعود کرد که به دلیل عدم اجرای تعهدات دولت در پرداخت بدهی های خود، حجم فروش را کاهش دادیم. با توجه به برنامه ریزی های انجام گرفته و اخذ تسهیلات جدید، در مدت زمان کم، مجددا نسبت به افزایش فروش شرکت اقدام خواهیم کرد.

وی از همه تامین کنندگان که در شرایط سخت همراه شرکت بوده اند تقدیر کرد و گفت: مشکلات تسهیلات دریافتی حل شده و ظرف مدت زمان کمی، مطالبات تامین کنندگان پرداخت خواهد شد.

تبدیل تهدید به فرصت

در این مراسم، دکتر علی منتصری  به نمایندگی از مدیران عامل سابق پخش  رازی نیز به تشریح تاریخچه شکل گیری و گسترش این شرکت پرداخت  و گفت: در طول سال های مدیریت خود، توانستیم پخش رازی را به دانشگاه رازی تبدیل کنیم و مدیران زیادی را به نظام مدیریت کشور تحویل دهیم.

دکتر منتصری که به مدت ده سال در سالهای آغازین فعالیت پخش رازی، مدیرعامل این شرکت بود،  با نام بردن از تعدادی از مدیران کنونی صنعت دارو در کشور، تربیت مدیر را یکی از برنامه ها و رویکردهای پخش رازی در طول چهل سال گذشته  دانست و گفت: با بهره گیری از تجارب و علم مدیریت، تلاش کردیم مدیران با تجربه ای را تربیت کنیم

وی، با اشاره به انتخاب نماد عقاب به عنوان نماد توقف ناپذیری شرکت پخش رازی گفت: این نماد انتخاب به جا ودرستی است و هم چنان که عقاب در چهل سالگی  اوج تازه ای از زندگی و پرواز را آغاز می کند، شرکت پخش رازی نیز در چهلمین سال فعالیت خود حرکت تازه ای را در جهت رسیدن به اوج فعالیت های خود آغاز کند.

مدیرعامل اسبق پخش رازی با نگاهی گذرا به سال هایی که منجر به شکل گیری و تاسیس شرکت پخش رازی شد، از آقای دکتر مسعود باقری یاد کرد و گفت: دکتر باقری مدیرعامل پخش البرز بود که پس از انتقال مالکیت پخش البرز به بنیاد 15 خرداد، نسبت به تاسیس شرکت پخش البرز اقدام کرد.

وی گفت در سال های اولیه آغاز کار، بعضی از انبارهای پخش البرز را اجاره کرده بودیم که بعد از اختلاف با پخش البرز دچار بحران شدیم. اما بلافاصله تاسیس شعب این شرکت را در کشور آغاز کردیم و توانستیم بحران به وجود آمده را به فرصت تبدیل کنیم.

سخنان نماینده بارنشستگان و پیشکسوتان پخش رازی

در این مراسم  رضا  پاکدامن، بازنشسته شرکت پخش رازی به عنوان نماینده پیشکسوتان این شرکت، با تبریک چهلمین سال تاسیس شرکت پخش رازی گفت: جا دارد از همه پیشکسوتان پخش رازی به ویژه دکتر مسعود باقری بنیانگذار این شرکت یاد کنیم که پاکدستی و سعی و تلاش بی وفقه ایشان زبانزد است و تلاش هایشان منجر به شکلگیری شرکتی شد که بنیان مستحکم آن موجب شد امروز چهلمین سال تاسیس آن را جشن بگیریم.

وی که  از سال 1368 فعالیت خود را در شرکت پخش آغاز کرده و با سمت رییس واحد سخت افزاری شرکت به افتخار بازنشتسگی نائل آمده است، تاریخچه از روند توسعه بخش فناوری اطلاعات شرکت را تشریح کرد و از همه کسانی که در این مسیر توسعه، شرکت را یاری کردند تقدیر و کرد.

در این مراسم،  با اهدای لوح تقدیر از مدیران عامل سابق، همکاران پیشکسوت بازنشسته و مدیران عامل شرکت های تامین کننده پخش رازی  قدردانی شد.

۱۶ آبان ۱۴۰۳ ۱۲:۲۱
Loading

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید