جشنواره غذای سالم به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی و با حضور خانم ضیاغم مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در امور بانوان در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.
جشنواره غذای سالم به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی و با حضور خانم ضیاغم مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در امور بانوان در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.
به گزارش ایفدونا - Ifdona ، به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، جشنواره غذای سالم به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی و با حضور خانم ضیاغم مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در امور بانوان در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.
در این جشنواره پس از داوری و انتخاب غذای برتر از لحاظ کیفیت، مواد سالم به کار رفته در تهیه غذا، تزیینات ظاهری، طعم و مزه به نفرات برتر جوایز نفیس اهدا شد.