اولین جلسه هماهنگی برنامه های هفته سلامت سال 95 باشعار«دیابت»در روز چهارشنبه 21 بهمن با حضور مدیر نظارت برمواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی و کلیه کارکنان نظارت بر مواد غذایی شبکه ها در محل سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو برگزار شد.
در معاونت غذا و دارو کرمانشاه برگزار شد:
اولین جلسه هماهنگی برنامه های هفته سلامت 95
اولین جلسه هماهنگی برنامه های هفته سلامت سال 95 باشعار«دیابت»در روز چهارشنبه 21 بهمن با حضور مدیر نظارت برمواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی و کلیه کارکنان نظارت بر مواد غذایی شبکه ها در محل سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو برگزار شد.
به گزارش ایفدونا - Ifdona ،به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو کرمانشاه:
درابتدا دکتر مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی ضمن بیان اهداف وسیاستهای اجرائی هفته سلامت ، درخصوص اهمیت وجایگاه بسیارمهم سلامت وسهم آن درتحقق توسعه پایدار،و تبیین شعار«انسان سالم ،محورتوسعه پایدار»توضیحاتی ارائه نمود.
درادامه مهندس لاله مظفری کارشناس مسئول آموزش و پژوهش اداره نظارت بر مواد غذایی برنامه عملیاتی هفته سلامت با محوریت چراغ راهنمای تغذیه ای و کاهش قند نمک وچربی در راستای پیشگیری و درمان دیابت راارائه نمود.
مهندس لاله مظفری کارشناس مسئول آموزش و پژوهش اداره نظارت بر مواد غذایی گفت : در سال 2008، حدود 347 میلیون نفر در جهان مبتلا به دیابت بوده اند . شیوع این بیماری به ویژه در کشورهای کم درآمد و با درآمد متوسط در حال رشد است، در سال 2012، این بیماری علت مستقیم حدود 1.5 میلیون مرگ و میر بوده است که 80٪ آن در کشورهای کم درآمد و با درآمد متوسط رخ داده است وانتظار میرود تا سال 2030 جزو 7 علت اصلی مرگ باشد .
وی اهداف اصلی سازمان جهانی بهداشت در روزجهانی بهداشت 2016 بدین شرح نام برد:
1- ارتقاء آگاهی مردم در خصوص افزایش شیوع دیابت به ویژه در کشورهای کم و با درآمد متوسط.
2- انجام مجموعه ای از اقدامات خاص، موثر و مقرون به صرفه برای مقابله با دیابت شامل پیشگیری از دیابت تشخیص، درمان و مراقبت از افراد مبتلا به آن.
درپایان جلسه کارشناسان شبکه برنامه های پیشنهادی خود را ارایه داده و نحوه اجرای برنامه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
N89/1394/11/25