در معاونت غذا و دارو گلستان برگزار شد
تشکیل جلسه پیرامون بررسی نحوه کاهش میزان نمک و اجرای استاندارد در فراورده های غذایی
به گزارش خبرنگار ایفدونا از روابط عمومی معاونت غذا و دارو جلسه ای در راستای سیاستهای وزارت بهداشت و درمان به منظور پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی عروقی و کاهش میزان نمک در فراورده های خوراکی آشامیدنی تشکیل شد.
به گزارش خبرنگار ایفدونا از روابط عمومی معاونت غذا و دارو جلسه ای در راستای سیاستهای وزارت بهداشت و درمان به منظور پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی عروقی و کاهش میزان نمک در فراورده های خوراکی آشامیدنی تشکیل شد.
این جلسه به منظور راهکارهای اجرایی کاهش نمک در محصولات فوق الذکر بر اساس استاندارد ملی ایران به شماره 19917 – میزان نمک خوراکی در فراورده های غذایی با حضور نمایندگان محترم اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان و معاونت محترم بهداشتی دانشگاه در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو گلستان برگزار گردید. در این جلسه مقرر شد بر اساس حدود مجاز نمک اعلام شده در فراورده های غذایی آشامیدنی تولیدی، مقدار نمک تا حد تعیین شده کاهش یابد. این موضوع در اهداف بعدی معاونت غذا ودارو در سال آینده نیز قرار گرفته و درنظر است کلیه پروانه های ساخت و فرمولاسیون فراورده های مشمول این استاندارد اصلاح گردد.
N94/1394/11/25