شرکت پخش رازی|نمایش جزییات خبر

برگزاری جلسه لزوم درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای با حضور مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان

برگزاری جلسه لزوم درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای با حضور مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان
جلسه آموزشی با عنوان لزوم درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای(چراغ راهنمایی تغذیه ای) با حضور مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آبادان برگزار شد.

معاونت غذا و دارو آبادان برگزار کرد

برگزاری جلسه لزوم درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای با حضور مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان

جلسه آموزشی با عنوان لزوم درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای(چراغ راهنمایی تغذیه ای) با حضور مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آبادان برگزار شد. 

به گزارش خبرگزاری ایفدونا  ،

از روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان، جلسه آموزشی با عنوان لزوم درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای(چراغ راهنمایی تغذیه ای) با حضور مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آبادان برگزار شد.

در این جلسه ابتدا مهندس سیدجابر پورشعیب مدیر نظارت بر مواد غذایی در خصوص اهمیت درج نشانگرهای رنگی برای اصلاح الگوی مصرف سخنانی را ارائه نمودند.

 در این جلسه آموزشی در خصوص کلیات ضابطه مربوطه و اهمیت اجرای درج نشانگر رنگی تغذیه ای آموزش های لازم ارائه گردید گفتنی است در این جلسه، تمامی مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی شبکه‌های بهداشت خرمشهر، شادگان، و آبادان حضور داشتند.

و همچنین مهندس حسن دهقان کارشناس نظارت بر مواد غذایی در خصوص دستور العملها و مصوبات جلسات مربوط به نشانگرهای رنگی تغذیه ای توضیحا تی به حضار ارائه داده و به سوالات مطرح شده پاسخ داند .

در پایان، جلسه مهندس پورشعیب اعلام داشتن لزوم اجرایی نمودن طرح نشانگرهای رنگی تغذیه ایی بر روی برچسب محصولات تا پایان سال جاری واحدهای تولیدی لازم الاجرا می باشد ،و از فروردین ماه سال 95 کلیه محصولات بدون درج نشانگرهای رنگی ملزم به الصاق برچسب رنگی تغذیه ایی بر روی محصولات می باشند.

و در ادامه با پرسش و پاسخ حضار و آقای مهندس پورشعیب به منظور رفع ابهامات موجود به اتمام رسید.

لازم به ذکر است نشانگرهای رنگی تغذیه ای جهت آگاهی سریع مصرف کننده از میزان قند،چربی ونمک،اسید چرب ترانس وانرژی می باشد که با توجه به میزان آیتم ها در سه رنگ قرمز(مقدار بالا)،نارنجی وسبز مشخص می گردد و با توجه به الزام درج چراغ راهنمایی تغذیه ای بر روی محصولات غذایی کارخانجات تولیدی مواد غذایی در زمان صدور پروانه ساخت جدید ملزم به ارائه برچسب نشانگر رنگی تغذیه ای می باشند ودر زمان تمدید پروانه ها با اخذ تعهد ملزم به درج نشانگر رنگی تغذیه ای در زمان بندی مشخص می باشند به نحوی که در نهایت تا پایان سال 94 کلیه محصولات غذایی ارائه شده به مصرف کننده دارای نشانگر رنگی تغذیه ای باشند .

N121/1394/11/27

۲۷ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۳۵

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید