کارگاه آموزشی برچسب گذاری مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور تعدادی از مسئولین فنی شرکت های تولیدی مواد غذایی استان برگزار گردید و مهندس علیرضا نجفی و مهندس مسعود رمضانی پور از کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت به عنوان مدرسین به بیان مطالبی در این خصوص پرداختند .
در گیلان:
برگزاری کارگاه آموزشی برچسب گذاری مواد غذایی و بهداشتی در دانشگاه گیلان
کارگاه آموزشی برچسب گذاری مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور تعدادی از مسئولین فنی شرکت های تولیدی مواد غذایی استان برگزار گردید و مهندس علیرضا نجفی و مهندس مسعود رمضانی پور از کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت به عنوان مدرسین به بیان مطالبی در این خصوص پرداختند .
به گزارش ایفدونا - Ifdona ، از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، کارگاه آموزشی برچسب گذاری مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید. در این جلسه که با حضور تعدادی از مسئولین فنی شرکت های تولیدی مواد غذایی استان برگزار شد ، مهندس علیرضا نجفی و مهندس مسعود رمضانی پور از کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت به عنوان مدرسین به بیان مطالبی در این خصوص پرداختند.
شایان ذکر است براساس آخرین بازنگری دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط بر چسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی ، کارخانجات تولیدی مواد غذایی ملزم به درج از نشانگرهای رنگی تغذیه ای می باشند و اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان در زمینه اطلاع رسانی عمومی از طریق رسانه های گروهی ، آموزش مسئولین فنی واحدهای تولیدی و آموزش مدارس فعالیت چشم گیری داشته است.
N132/1394/11/28