شرکت پخش رازی|نمایش جزییات خبر

سلامت زعفران از مزرعه تا سفره تضمین می شود

سلامت زعفران از مزرعه تا سفره تضمین می شود
در پی خبر پلمپ شدن برخی رستورانها بدلیل استفاده از زعفران تقلبی و غیر طبیعی اعلام شد:
سلامت زعفران از مزرعه تا سفره تضمین می شود/ اجرای طرح مشترک پیشگیرانه
در پی خبر پلمپ شدن برخی رستورانها بدلیل استفاده از زعفران تقلبی و غیر طبیعی،مدیر کل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو از طرح مشترک پیشگیرانه ای سخن گفت که سلامت مزرعه تا سفره زعفران را تضمین می کند.

در پی خبر پلمپ شدن برخی رستورانها بدلیل استفاده از زعفران تقلبی و غیر طبیعی اعلام شد:

سلامت زعفران از مزرعه تا سفره تضمین می شود/ اجرای طرح مشترک پیشگیرانه

در پی خبر پلمپ شدن برخی رستورانها بدلیل استفاده از زعفران تقلبی و  غیر طبیعی،مدیر کل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو از طرح مشترک پیشگیرانه ای سخن گفت که سلامت مزرعه تا سفره زعفران را تضمین می کند.

 

به گزارش ایفدونا - Ifdona، 

مدیر کل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو در پی خبر پلمپ شدن برخی رستورانها بدلیل استفاده از زعفران تقلبی و  غیر طبیعی با بیان اینکه با توجه  استراتژیک بودن این محصولات در کشور ایران، تمام تلاش ممکن صورت می گیرد تا این فرآورده مهم اقتصادی که مصرف وسیعی هم در غذاهای ایرانی دارد، با کیفیت بالا  به سفره های مردم  برسد  اظهار داشت: اگر چه عموم زعفرانهایی که در کشور تولید می شوند از  کیفیت مطلوب برخوردار هستند اما از سوی متقلبینی که در کنار، تولید کنندگان اصیل حضور دارند  تهدیداتی ایجاد می کنند.

.دکتر حسین رستگار همچنین اضافه کرد: ما در سازمان غذا و دارو به عنوان متولیان اصلی فراورده های غذایی در پی انجام فعالیتهایی  هستیم که از ورود محصولات  تولیدی خارج از ضابطه به سطح عرضه جلوگیری نماییم.

وی با  اشاره به طرح مشترکی  که  به همین منظور  توسط اداره کل آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و داروی سازمان با همکاری معاونت غذا و دارو  دانشگاه علوم پزشكی مشهد آغاز  شده گفت: با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و پژوهشکده صنایع غذایی مشهد سلامت مزرعه تا سفره این محصول مهم را طی  طرحی جامع تضمین می کنیم.

دکتر رستگار در توضیح  بیشتر  طرح مذکور عنوان کرد: بر اساس مطالعاتی که در این خصوص انجام می دهیم گلوگاههایی که می تواند بر کیفیت محصول از جنبه آلایندگی و تقلب  تاثیر گذار باشد را شناسایی و پایش خواهیم نمود  تا در آینده  علاوه بر خود محصول، بسته بندی و مزرعه از نظر مراحل تولید، کود، آب و  همچنین مراحل بعد از عرضه در بازار را  تحت مدیریت کامل خود درآوریم.                             N135/11/28                          

 

 

۲۸ بهمن ۱۳۹۴ ۱۳:۱۵

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید