به گزارش خبرنگار ایفدونا از روابط عمومی معاونت غذا و دارو گلستان، جلسه کمیته امنیت غذایی و بهداشت محیط کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان باحضور رئیس و نمایندگان سازمانها و ادارات عضو کمیته ، درمحل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو تشکیل گردید.
معاونت غذا و دارو گلستان برگزار کرد:
ساماندهی عرضه و فروش محصولات لبنی سنتی
به گزارش خبرنگار ایفدونا از روابط عمومی معاونت غذا و دارو گلستان، جلسه کمیته امنیت غذایی و بهداشت محیط کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان باحضور رئیس و نمایندگان سازمانها و ادارات عضو کمیته ، درمحل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو تشکیل گردید. در این جلسه موضوعات مختلفی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت که در ذیل به برخی از آنها اشاره میگردد:
به گزارش خبرنگار ایفدونا از روابط عمومی معاونت غذا و دارو گلستان، جلسه کمیته امنیت غذایی و بهداشت محیط کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان باحضور رئیس و نمایندگان سازمانها و ادارات عضو کمیته ، درمحل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو تشکیل گردید. در این جلسه موضوعات مختلفی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت که در ذیل به برخی از آنها اشاره میگردد:
مهندس خلیلی مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه در این جلسه ضمن ارائه آماری از واحدهای فعال در استان اعلام داشتند در حال حاضر حدود 23 واحد مجاز دارای مجوز فروش ماست سنتی و حدود 53 واحد بدون مجوز در این رابطه مشغول به فعالیت در سطح استان می باشند. با توجه به مخاطرات احتمالی عرضه این گونه محصولات ، به منظورحفظ ایمنی و ساماندهی این مراکز مقرر شد کمیته ای با محوریت سازمان صنعت ، معدن و تجارت و عضویت دامپزشکی و دانشگاه علوم پزشکی ضوابطی را برای اینگونه مراکز تدوین و به کمیته ارائه نمایند.
مهندس رحمانی کارشناس معاونت بهداشتی دانشگاه خاطر نشان کرد: در زمینه بهداشتی نمودن عرضه یخ در استان اقداماتی چون مجاب نمودن عوامل و مراکز فروش یخ به داشتن فضایی سربسته و حتی الامکان سرد برای نگهداری یخ و نیز وجود شیر آب برای شستشوی یخ در هنگام خرد کردن انجام گرفته است.
دکتر نوری نیا رئیس انجمن ارگانیک استان با اشاره به فعالیت ها و اهداف انجمن و چشم انداز آن در برنامه ششم توسعه ، به لزوم آموزش و فرهنگ سازی عمومی درجهت شناخت محصولات ارگانیک و انتخاب آگاهانه این محصولات اشاره نمودند.
N140/1394/11/28