شرکت پخش رازی|نمایش جزییات خبر

ترکیب مواد شیمیایی با مواد سفید کننده و لک بر در هنگام شستشو خطرناک است.

ترکیب مواد شیمیایی با مواد سفید کننده و لک بر در هنگام شستشو خطرناک است.
کارشناس تجویز و مصرف منطقی داروی دانشگاه همدان تاکید کرد:
ترکیب مواد شیمیایی با مواد سفید کننده و لک بر در هنگام شستشو خطرناک است.

 

کارشناس تجویز و مصرف منطقی داروی دانشگاه همدان تاکید کرد:

ترکیب مواد شیمیایی با مواد سفید کننده و لک بر در هنگام شستشو خطرناک است.

کارشناس تجویز و مصرف منطقی داروی دانشگاه،در آستانه نوروز و شروع نظافت و شستشوی خانه‌ها،به منظور پیشگیری از مسمومیت  برنحوه مصرف درست از شوینده‌ها تاکید کرد.

به گزارش ایفدونا - Ifdona ، به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر مجید حنیفه با اشاره به سنت قدیمی، نظافت و شستشوی خانه‌ها در روزهای پایانی سال گفت: در این روزها علاوه برآنکه باید مراقب باشیم  دچار حوادثی مانند سقوط از ارتفاع نشویم،باید توجه داشت که استفاده نابجا و بدون آگاهی از مواد شوینده و پاک کننده شیمیایی می تواند خطرهای  جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.

 وی به همین منظور نکاتی را برای پیشگیری از مسمومیت حاصل از مواد شوینده  و پاک کننده های شیمیایی  و حفظ سلامت افراد دراین روزها ارائه داد.

حنیفه اظهار کرد: همیشه در هنگام استفاده از فرآورده های شیمیایی و شوینده در نور کافی برچسب روی بسته بندی را مطالعه کرده و سپس مصرف کنید. استفاده از داروها ومواد شیمیایی در تاریکی می تواند خطرناک باشد.

در هنگام استفاده از مواد شیمیایی و فرآورده‌های شوینده و پاک کننده، پنجره‌ها را باز کنید تا هوا به خوبی در محیط جریان داشته باشد بسیاری از این ترکیبات بخارهای سمی می سازند که به مخاط دهان، بینی و ریه صدمه می زند.

در زمان نظافت سطوح و استفاده از ترکیبات شوینده و پاک کننده از دستکش لاستیکی کفش جلو بسته و ماسک استفاده کنید.

از مخلوط مواد شیمیایی مانند جوهر نمک، مواد سفید کننده و لک بر خودداری کنید. بخارها و گازهای ناشی ازاین ترکیب‌ها بسیار سمی و خطرناک است.

بسیاری از داروها و محصول‌های خانگی مانند جوهر نمک،مواد شوینده و لک بر، لاک پاک‌کن، سموم حشره کش و جونده کش( مانند مرگ موش)، تینر، ضدیخ، بنزین و نفت می توانند در صورت بلعیده شدن  وتماس با پوست و چشم و یا در صورت تنفس به علت سمی بودن مسمومیت ایجاد کنند.

همیشه پس از استفاده از مواد شیمیایی سریع درب آن را ببندید و آن را دور از دسترس کودکان قرار دهید.

کیف دستی، ساک خرید و کیسه‌های نایلونی را دور از دسترس کودکان قرار دهید. ممکن است کودک آن را ببلعد و یا با بازی، آنهارا به سر خود کشیده و سبب خفگی او شود.

محصول های شیمیایی و شوینده، نفت، بنزین و داروها به و یژه شربت ترک اعتیاد  متادون را همیشه در ظرف اصلی ان نگهداری کنید. هیچگاه این فراورده ها را در ظرف مواد خوراکی ( مانند بطری نوشابه ) نگهداری نکنید، این کار سبب خورده شدن اشتباهی این مواد توسط کودکان و مسمومیت شدید آنها خواهد شد.

در صورتیکه کودک شما ماده ای غیر خورکی را بلعید با مرک اورژانس 115 و یا مرک زاطلاع رسانی داروها و سموم 1490 تماس بگیرید.

N177/1394/12/3

۳ اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۱۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید