کارشناس اداره غذا در سازمان غذا و دارو گفت: خشکبارهایی که در مغازه ها به فروش می رسد باید در مکان مناسب باشند و در بیرون مغازه و کنار خیابان نباید به فروش برسد.
کارشناس اداره غذا در سازمان غذا و دارو:
خشکبار باید به صورت بسته بندی و دارای پروانه ساخت باشد/آجیل نباید در بیرون از مغازه و کنار خیابان به فروش برسد
کارشناس اداره غذا در سازمان غذا و دارو گفت: خشکبارهایی که در مغازه ها به فروش می رسد باید در مکان مناسب باشند و در بیرون مغازه و کنار خیابان نباید به فروش برسد.
خانم مهندس مینو حاجیان، کارشناس اداره غذا در سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدونا " با بیان اینکه این روزها مردم برای عید نوروز آماده می شوند و خریدهای خود را اغاز کرده اند اظهار داشت: یکی از خریدهایی که این روزها در بازار مشاهده میشود خرید آجیل شب عید می باشد که باید در خرید این محصول دقت کافی داشت.
وی افزود: رویکرد ما در سازمان غذا و دارو به این صورت است که خشکبارها باید به صورت بسته بندی شده باشند.
مهندس حاجیان گفت: توصیه ما به قنادی ها این است که محصولات خشکبار خود را از مراکزی تهیه کنند که یه صورت بسته بندی شده و دارای پروانه ساخت باشد.
کارشناس اداره غذا در سازمان غذا و دارو در ادامه با بیان اینکه مصرف کنندگان در هنگام خرید باید به چند نکته توجه کنند اظهار داشت: آجیل باید ظاهری یکدست، رنگ مناسب و بوی نامناسب و ماندگی ندهد.
مهندس حاجیان در ادامه گفت: خشکبارهایی که در مغازه ها به فروش می رسد باید در مکان مناسب باشند و در بیرون مغازه و کنار خیابان نباید به فروش برسد چون آلودگی های زیادی را جذب خود می کند.
N262/1394/12/10