نهمین جلسه کمیته مشاورین استانی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدونا "،نهمین جلسه کمیته مشاورین استانی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی برگزار شد.
نهمین جلسه کمیته مشاورین استانی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با حضور دکتر بهروز جنت ، مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آرایشی و بهداشتی مهندس عباس یاراحمدی ،سرپرست دفتر حقوقی در سازمان غذا ودارو برگزار شد.
در این جلسه موارد زیر مورد بحث قرار گرفت:
1- ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات درخصوص دستورالعمل یکسان سازی نحوه برخورد با موارد عدم انطباق محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی از تولید تا عرضه
2- در جلسه مذکور مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به این موضوع تاکید نمودد که ضمن در نظر گرفته ارزیابی خطر در تدیونی دستورالعملها و آیین نامه ها بایستی انعطاف پذیری و قابل اجرا بودن آنها مد نظر قرار گیرد.
N288/1394/12/15