دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان جنوبی اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم در زمینه کالاهای قاچاق را موثرتر از مبارزه با خود کالا عنوان کرد.
به گزارش ایفدونا و به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، محمدرضا حسنی مقدم در کارگروه پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور که در محل معاونت غذا و دارو بیرجند برگزار گردید گفت: در خصوص کالاهای قاچاق اعمم از سلامت محور با غیر آن اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم موثر تر از مبارزه با خود کالا است.
وی با تاکید بر ضرورت و اهمیت بسیار بالای برگزاری این جلسات افزود: بحث کالاهای قاچاق بسیار گسترده است و باید برای مبارزه با کالاهای قاچاق بومی سازی کرد و برای رسیدن به اهداف در این گونه جلسات باید راهکارهایی ارائه شود.
دبیر کمیسیون هماهنگی مبارزه با قاچاق کالای خراسانجنوبی اظهار کرد: رسالت ما، مبارزه با قاچاق کالا و ارز است و ما باید مبارزه را ادامه داده تا به راهکار درست دست یابیم و به صورت شرعی و قانونی پاسخگو باشیم.
دبیر کمیسیون هماهنگی مبارزه با قاچاق کالای استان، با بیان اینکه مردم استان ما پایبند اصول فرهنگی و مذهبی بوده و باید ابتدا از آگاهسازی شروع کنیم، بیان کرد: بحث سلامت باید بسیار جدی دنبال شود، سلامت و بهداشت مردم نباید اغماض کرد چرا که تبعات زیادی را در دارد و قابل جبران نیست.
حسنیمقدم با اشاره به اینکه لقمه حلال برشخصیت فرد هم تاثیر داشته و جز آموزههای دینی ما است، عنوان کرد: باید رعایت اصول شرعی در تهیه و توزیع کالاها سرلوحه ما باشد.
حسنی مقدم به این فراز از فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند: مردم از کالاهای داخلی استفاده کنند و از کارگران داخلی حمایت کنند اشاره کرد و گفت: برخی از اقلام مانند لباس و کیف و اسباب بازی که از غرب وارد کشور می شود سبب ورود فرهنگ غربی به کشور می شود.
دبیر کمیسیون هماهنگی مبارزه با قاچاق کالای خراسان جنوبی ضمن تشکر اقدامات انجام شده توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه، افزود: باید گشتهای بازرسی مشترک به صورت مستمر و با حضور همه اعضا برگزار شوند و ادامهدار باشند.
وی در پایان با اشاره به اینکه عرضه هر نوع البسه دست دو خارجی قاچاق محسوب می شود، گفت: البسه دست دوم دارای امراض و آلودگی هایی هستند که از بین نمی روند.
N289/1394/12/15