شرکت پخش رازی|نمایش جزییات خبر

گزارش منسوب به FDO درخصوص مصرف آرسینک در ابمیوه ها کذب محض است

گزارش منسوب به FDO درخصوص مصرف آرسینک در ابمیوه ها کذب محض است
معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: وجودمقدار زیاد آرسنیک در آب میوه های صنعتی به خصوص در آب سیب و انگور و ایجاد بیماری، اظهار نظری غیرکارشناسانه و غیرعلمی تلقی می گردد.
معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو در مصاحبه ای که با ایفدنا انجام داد گفت: وجودمقدار زیاد آرسنیک در آب میوه های صنعتی به خصوص در آب سیب و انگور و ایجاد بیماری، اظهار نظری غیرکارشناسانه و غیرعلمی تلقی می گردد.

دکتر سهیل اسکندری  ادامه داد: تاکنون در PMS کشوری و نظارت های معمولی که همواره در سطح عرضه انجام می شود گزارشی مبنی بر بالا بودن آرسینک در محصول آب نگور و آب سیب  مشاهده نشده است ضمن آنکه  مبنی بر  مطالعات انجام شده  اصولا هیچ ارتباطی بین بیماری دیابت و بیماریهای قلبی و عروقی  و بالا بودن میزان آرسینک در مواد غذایی وجود ندارد و گزارش منسوب به سازمان FDO درخصوص مصرف آرسینک نیز کذب محض بوده و کاملا غیرعلمی است.

 

وی همچنین با اشاره به اینکه هیچ شرکتی برای رقیق کردن آب سیب و آب انگور از آرسینک بیشتری استفاده نمی کند تصریح نمود:  اصولا در تولید دو محصول آبمیوه های انگور و سیب،  آنها را رقیق نمی کنند ضمن اینکه تمامی محصولات تولید داخل از جمله نوشیدنیهای بر پایه آبمیوه، قبل، حین و حتی پس از تولید و در سطح عرضه تحت نظارت کارشناسان معاونتهای غذا و داروی علوم پزشکی سراسر کشور می باشد.

 دکتر سهیل اسکندری درپایان  با ابراز تاسف از اظهارنظرهای غیرکارشناسانه و غیرعلمی برخی اشخاص حقیقی و حقوقی در رسانه ها مبنی بر عدم سلامت محصولات غذایی از جمله نوشیدنی ها و ابتلا مصرف کنندگان به بیماریهای خاص بدلیل نحوه فرآوری آنها، این عمل را غیر اخلاقی و مشوش کننده اذهان مصرف کنندگان دانست.

N336/1394/12/17
۱۷ اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۴۳

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید