دومین جلسه هماهنگی جشنواره انتخاب برترین واحد فرآوری و بسته بندی برنج در سالن اجتماعات پارک علم و فناوری استان گیلان برگزار شد
به گزارش خبرنگار "ایفدونا" از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، دومین جلسه هماهنگی انتخاب برترین واحد فرآوری و بسته بندی برنج در سالن اجتماعات پارک علم و فناوری استان گیلان برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر حسین پیمان ، دبیر جشنواره ضمن برشمردن اهمیت صنعت برنج در اقتصاد استان بیان نمود که ما حدود 1400 واحد شالیکوبی و بسته بندی فعال در سطح استان گیلان داریم و برگزاری این جشنواره فرصتی است تا واحدهای تولیدی برتر معرفی گردند.
ایشان در ادامه افزود: ما امیدواریم این جشنواره بازتاب خوبی داشته باشد و امکان برگزاری آن در سطح ملی در سال آینده فراهم آید.
در ادامه جلسه تاریخ های جشنواره ، نحوه ارزیابی واحدها و شاخص های اساسی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر گردید از توانایی ها وظرفیت سازمان ها و نهاد های دخیل در این امر جهت برگزاری هر چه بهتر جشنواره مورد استفاده قرار گیرد.
گفتنی است دانشگاه گیلان ، پارک علم و فناوری ، سازمان جهاد کشاورزی ، موسسه تحقیقات برنج ، اداره کل استاندارد ، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ، معاونت برنامه ریزی استانداری و اتحادیه تولیدکنندگان برنج گیلان در اجرای این طرح مشارکت می نمایند و از مهمترین آیتم های در نظر گرفته شده داشتن مجوز تولید و بسته بندی از سازمان غذا و دارو ، علامت استاندارد ، شرایط ساختمانی (GMP ) و کیفیت محصول می باشد.
N383/1395/01/23