شرکت پخش رازی|نمایش جزییات خبر

جشنواره انتخاب برترین واحد فرآوری و بسته بندی برنج در گیلان

جشنواره انتخاب برترین واحد فرآوری و بسته بندی برنج در گیلان
دومین جلسه هماهنگی جشنواره انتخاب برترین واحد فرآوری و بسته بندی برنج در سالن اجتماعات پارک علم و فناوری استان گیلان برگزار شد

به گزارش خبرنگار "ایفدونا"  از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، دومین جلسه هماهنگی انتخاب برترین واحد فرآوری و بسته بندی برنج در سالن اجتماعات پارک علم و فناوری استان گیلان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر حسین پیمان ، دبیر جشنواره ضمن برشمردن اهمیت صنعت برنج در اقتصاد استان بیان نمود که ما  حدود 1400 واحد شالیکوبی و بسته بندی فعال در سطح استان گیلان داریم و برگزاری  این جشنواره فرصتی است تا واحدهای تولیدی برتر معرفی گردند.

ایشان در ادامه افزود: ما امیدواریم این جشنواره بازتاب خوبی داشته باشد و امکان برگزاری آن در سطح ملی در سال آینده فراهم آید.

در ادامه جلسه تاریخ های  جشنواره ، نحوه ارزیابی واحدها و شاخص های اساسی مورد بررسی قرار گرفت  و مقرر گردید از توانایی ها وظرفیت سازمان ها و نهاد های دخیل در این امر جهت برگزاری هر چه بهتر جشنواره مورد استفاده قرار گیرد.

گفتنی است دانشگاه گیلان ، پارک علم و فناوری ، سازمان جهاد کشاورزی ، موسسه تحقیقات برنج ، اداره کل استاندارد ، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ، معاونت برنامه ریزی استانداری و اتحادیه تولیدکنندگان برنج گیلان در اجرای این طرح مشارکت می نمایند و از مهمترین آیتم های در نظر گرفته شده داشتن مجوز تولید و بسته بندی از سازمان غذا و دارو ، علامت استاندارد ، شرایط ساختمانی (GMP ) و کیفیت محصول می باشد.

N383/1395/01/23

۲۳ فروردین ۱۳۹۵ ۰۸:۵۶

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید