کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه، نشان ایمنی و سلامت را زمینه ساز تحقق حقوق مصرف کننده در ارتقا ایمنی و سلامت فرآورده های غذایی بیان کرد.
به گزارش ایفدونا - Ifdona ،
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان، مهندس ماریا قادری فرح گفت: نشان ایمنی و سلامت در راستای اهداف وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی و به منظور ایجاد انگیزه و تشویق تولید کنندگان و ارتقا ایمنی و سلامت فرآوردههای غذایی و آشامیدنی به فرآوردههای دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داداه می شود.
وی به معیارهای اعطای نشان ایمنی و سلامت اشاره کرد و افزود: نداشتن موارد افزودنی شیمیایی، به حداقل رساندن کالری و میزان چربی و قند، به حداقل رساندن ترکیبات و عوامل مخاطره آمیز برای سلامت همچون نمک، اسیدهای چرب ترانس و اشباع، بهبود ارزش تغذیه فراورده و تولید بهداشتی و صنعتی فراوردههای صنعتی از جمله معیارهای اعطای نشان ایمنی سلامت است.
مهندس قادری فرح، تشویق از صنایعی که محصولات سالم غذایی تولید می کنند راگامی در جهت پیشگیری از بیماری های وابسته به مواد غذایی آلوده بیان کرد و افزود: بی شک برخورداری از غذای سالم تاثیر بسزایی در ساختن جامعه سالم و بدون بیماری دارد که متاسفانه در حال حاضر بیماری های غیر واگیر جای خود را به بیماری های واگیر داده اند و در راس این بیماری ها، بیشتر مرگ و میرها و ناتوانی ها مربوط به سکته های قلبی و مغزی است.
کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه با بیان اینکه داشتن جامعه سالم نیازمند آگاهی بخشی است گفت: متاسفانه هنوز قشر خاصی از مردم توان تشخیص محصول سالم از ناسالم را ندارند و باید با اطلاع رسانی مداوم در خصوص نشان ایمنی و سلامت و نشانگرهای رنگی حقوق مصرف کنندگان را در ارتقا ایمنی و سلامت محقق کنیم.
N393/1395/01/25