شرکت پخش رازی|نمایش جزییات خبر

نخستین جلسه بررسی و هماهنگی برنامه های حوزه نظارت بر مواد غذایی سال 95

نخستین جلسه بررسی و هماهنگی برنامه های حوزه نظارت بر مواد غذایی سال 95
نخستین جلسه بررسی و هماهنگی برنامه های حوزه نظارت بر مواد غذایی سال 95 توسط معاونت غذا و داروی لارستان، تشکیل شد

اولین جلسه بررسی و هماهنگی برنامه های حوزه نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان در سال 95، با حضور کلیه مسوولین فنی کارخانجات و کارگاههای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی شهرستان در محل سالن مرکز بهداشت درمان لارستان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه مهندس غفاری، مدیر نظارت بر مواد غذایی، ضمن تبریک سال نو به بحث استقلال دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان و فواید این استقلال برای کارخانجات و کارگاه های فعال موجود در سطح شهرستان پرداخته و از واحدهای تولیدی درخواست نمودند تا امور ضابطه مندتر بوده و همکاری لازم را با حوزه نظارت بر مواد غذایی داشته باشند؛ ایشان همچنین به انتخاب 4 نیروی جدید در این حوزه پرداخته و ضمن اشاره به راه اندازی آزمایشگاه میکروبیولوژی در فاز اول و آزمایشگاه شیمی در فاز بعد، ضمن تشکر از زحمات و پیگیری های سرکار خانم مهندس پرند (مدیر محترم آزمایشگاه)، راه اندازی آزمایشگاه کنترل فرآورده های غذایی در شهرستان لارستان را گامی مهم در راستای تامین و کنترل سلامت محصولات غذایی و بهداشتی تولیدی در لارستان (با توجه به بعد مسافت تا مرکز استان)، برشمردند.

 غفاری، ضمن تشکر از واحدهای تولیدی که در خصوص نصب نشانگرهای رنگی روی برچسب محصولات تولیدی خود، اقدامات لازم را انجام داده اند، با الزامی دانستن چاپ نشانگرهای رنگی از ابتدای سال 95 و اهمیت آن، از تمامی واحدهای تولیدی درخواست نمودند در چاپ برچسبهای جدید بر اساس ضوابط جدید سازمان غذا و دارو  و نصب نشانگر رنگی روی برچسبهای فاقد این نشانگر در اولین فرصت ممکن و ارائه اطلاعات دقیق در خصوص اعلام میزان برچسبهای باقیمانده فاقد نشانگر، اقدامات مقتضی را به انجام رسانند؛.ایشان همچنین به برگزاری نمایشگاه هفته سلامت از 4 لغایت 11 اردیبهشت پرداخته و از واحدهای تولیدی جهت شرکت و حضور فعال در این نمایشگاه دعوت نمودند.

در پایان جلسه، با توجه به تشکیل کمیته ی فنی صدور پروانه های بهداشتی در شهرستان و لزوم معرفی نماینده مسئولین فنی جهت عضویت در این کمیته، بین مسئولین فنی واجد شرایط رأی گیری و خانم مهندس سرشار (مسوول فنی شرکت لبنیات نگین لارستان)، به عنوان نماینده مسوولین فنی انتخاب گردیدند.

N398/1395/01/25

 

۲۵ فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۵۱

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید